Mi is az a Relationship Driving Licence?

(Párkapcsolati Jogosítvány©)

Párkapcsolati és szexuális önfejlesztő tanfolyam

Előadó:
Nyírő András
író, párkapcsolatra felkészítő coach

Az RDL© tanfolyam felépítése

1. sebesség - PÁRVÁLASZTÁS, ÖNISMERET.

Mi alapján válasszak?

 • Mindent megteszek, mégsem sikerül – mit rontok el újra és újra?
 • Miért nem sikerül megtalálnom azt, akivel hosszú távon is képes vagyok boldogan együtt élni?
 • Nem akarok egyedül lenni, mégis magányos vagyok, miért?

Hogyan oldjuk meg ezeket az állandóan visszatérő kérdéseket, és vessünk véget a negatív eseményeknek?

Az RDL© fő elve: Első lépésként ismerjük meg önmagunkat, majd ennek ismeretében találjuk meg a hozzánk legjobban illő párt.

Ezen a tanfolyamon megismerjük saját működésünket, korlátainkat, reakcióink hátterét, majd megtanuljuk jobban kezelni stresszes vagy éppen pesszimista hangulatunkat. Megszeretjük azt az embert, akik vagyunk, akikké eddigi életünk folyamán váltunk. Kepéssé tesszük magunkat arra, hogy feltöltsük lelkünket pozitív érzésekkel, gondolatokkal, valamint, hogy boldogságunk érdekében el tudjuk engedni múltbéli negatív tapasztalatainkat és eddigi sikertelen megoldási metódusainkat.

Pszichológiai személyiségtesztek alapján merülünk bele tudatalattink legmélyebb világába, megismerve azt, hogyan és miért működünk úgy, ahogy. Rálátást kapunk arra, mi irányítja érzelmeinket, és ezen hogyan vagyunk képesek változtatni.

Megértjük a külső és belső motivációink közötti különbséget, és megkeressük a hozzánk legközelebb álló, valódi célokat, amelyeket sorrendbe állítva megtanulunk helyesen használni párkeresési sikerünk érdekében.

Az RDL© módszer megtanít minket arra, hogy kívülről lássuk azt az embert, akik vagyunk, valamint segít megmutatni azt a társat, aki a legjobban illik hozzánk, a mi személyiségünkhöz.

2. sebesség - PÁRKERESÉS, RANDIZÁS

Vajon lehet-e valaki elég tehetséges a hegedüléshez, ha sohasem tanította őt senki arra, hogyan fogja a vonót, mire figyeljen oda játék közben? A kottaolvasásról már nem is beszélve.

Ha eddig rossz tapasztalataid voltak, akkor ezek csak még mélyebben elhitették veled, hogy ez neked nem sikerülhet.

Ennek vet véget ez a  tanfolyam második napja, és hozza vissza azokat az érzéseket, amikor még kíváncsi várakozással telve, izgatottan (figyelem, nem izgulva!) mentél el egy randira.

Visszatérve az autóvezetés hasonlatához, itt megtanulod második sebességbe tenni az autódat. Mire figyelj a randin? Mi az, amit a másik nem díjaz, és amit inkább elkerül? Hogyan képviseld önmagad őszintén, felkeltve és meg is tartva a másik nem érdeklődését?

Egyedi, eddig még nem hallott módszerek, amelyekkel megtanulsz utastársat szerezni magad mellé az Élet nevű izgalmas utazáshoz.

3. sebesség - SZEXUALITÁS

Az éjszaka erotikusan boldog kapcsolatok, ritkán szoktak nappal boldogtalanok lenni.

Ez a nap a 3. sebességbe kapcsol téged, ahol behozhatod az összes ez irányú lemaradásodat, sőt megelőzheted a melletted haladó riválisokat is.

Miért? Mert olyan szinten tanulod meg egy párkapcsolatnak ezt az intim részét, hogy az itt szerzett tudásoddal képes leszel szerelmedet és magadat is hosszú távon magas rezgésen tartani.

Megtanulod saját és társad frusztrációját megérteni, és kezelni, feloldani. Mert ahhoz, hogy a test működjön, először az érzelmeknek, a szenvedélynek kell rendben lennie.

Egy-két téma az anyagból:

 • Úgy érzed, ennél többet már nem tanulhatsz ezen a téren? Meg fogsz lepődni.
 • Mire figyelj oda az első éjszakán?
 • Hogyan működik a nő, és hogyan a férfi? Amikről a társadalom nem beszél.
 • Testfelépítésünk, érzékeny pontjaink.
 • Az örömszerzés lehetőségei, tabuk nélkül.
 • Az izgatási helyek, lehetőségek, fajták, erősségek, eszközök és a rájuk szentelt idő.
 • A szerelmünk szexuális, érzelmi örömén keresztül megélt, kiteljesedett saját orgazmusunk.
 • A szeretkezés felvonásai. Hol kezdődik, hol van vége? Van-e vége egyáltalán?

Ez egy olyan része tanfolyamnak, ahol őszinte választ kapsz mindazokra a kérdésekre, amiket eddig talán fel sem mertél tenni.

(A tanfolyam anyagát a saját tapasztalatok mellett évekig tartós tudományos munka és kutatás alapján állítottam össze.)

4. sebesség - PÁRKAPCSOLAT

Ha megvan az első három sebességünk, itt az ideje a negyedikben is profin vezetni.

“Az EGO-val kötünk házasságot, de a tudatalattival élünk le hosszú éveket.”

Hogyan tegyük ezt?

Hogyan maradjon a kapcsolat ugyanolyan, mint az elején? Nos, elkeserítelek, ez nem fog menni. Viszont ennél jobbra tanít majd meg az RDL©. Például arra, hogyan legyél változatos, hogyan fejleszd magad, milyen kommunikációs csapdákat kerülhetsz el, hogyan maradj kívánatos és izgalmas az ágyban, miként ápold a párkapcsolatodat.

A telefonodat naponta töltöd, az autódat hetente megtankolod. A párkapcsolat is ilyen – folyamatosan figyelni kell rá. De hogyan? Ma már számtalan eszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek használatával ritkíthatjuk a párkapcsolat rázósabb napjait. Van néhány szerencsés, aki ezt ösztönösen érzi, ám többségünknek tudatosan kell ezeket megtanulnunk.

Ezen a napon rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem elérhetetlen a boldog, évtizedeken át tartó szerelmi kapcsolat – csak tudatosan tennünk kell érte.

Miért tanulj nálam?

 • Örömből és szeretetből tanítok. Csak annyi csoportot vállalok, amennyit ebben a minőségben tudok végigkísérni.
 • Kisebb csoportokkal dolgozom, hogy mindenkire jusson elég figyelem. 
 • Barátságos, személyes légkört igyekszem megteremteni a tanfolyamokon, amelyben könnyű kérdezni és megosztani a tapasztalatokat, ha szükségét érzed.
 • 20 évnyi pszichológia-tanulás, önismereti és kutatómunka áll mögöttem, és e tapasztalatok esszenciáját igyekszem átadni.

Tanfolyami időpontok:

A 2×2 nap időbeosztása:
szombat, 10-17 óráig, vasárnap, 10-15 óráig

A következő négy napos (2×2 nap) tanfolyamot

2022. szeptemberében tartjuk.
A pontos időpontot június 30-ig adjuk meg.

A 4 napos tanfolyam ára:

144 000 Ft

FONTOS!
Ha véletlenül nem találnád meg meg a jeletkezésedre küldött válasz emailünket, akkor kérünk, nézz utána a spam vagy a promóciók mappáidban is.
Köszönjük.

Minél több megoldási lehetőséggel rendelkezel, annál kevesebb lesz a párkapcsolati gondod. 

Nyírő András
író,
párkapcsolatra felkészítő coach

info@nyiroandras.hu

Miért tanulj nálam?

 • Örömből és szeretetből tanítok. Csak annyi csoportot vállalok, amennyit ebben a minőségben tudok végigkísérni.
 • Kisebb csoportokkal dolgozom, hogy mindenkire jusson elég figyelem. 
 • Barátságos, személyes légkört igyekszem megteremteni a tanfolyamokon, amelyben könnyű kérdezni és megosztani a tapasztalatokat, ha szükségét érzed.
 • 20 évnyi pszichológia-tanulás, önismereti és kutatómunka áll mögöttem, és e tapasztalatok esszenciáját igyekszem átadni.