Barion Pixel

Hogyan irányíthatod a férfi kielégülését?

A nő két dologtól retteghet a védekezés nélküli szex esetében. Az egyik, hogy gyereke lesz, a másik, hogy nem lesz gyereke.
Nos, a férfi esetében szintén két intimitással kapcsolatos félelemről beszélhetünk, ezek pedig a korai magömlés és az impotencia.

Abban az esetben, ha ezeket nem testi elváltozás, hanem lelki frusztráció okozza, te mint nő sokat tudsz a párodnak segíteni a kiküszöbölésükben, amiért a férfi igen hálássá és ragaszkodóvá válhat majd feléd.

Mint tudod, a férfiak többsége rettenetesen hiú arra, hogy milyen klassz fickó az ágyban. Az okos nő meghagyja őt ebben a tudatában, és finoman a háttérből irányítja a dolgok menetét, olyan önbizalmat adva így a férfinak, amivel ő aztán már egyedül is boldogulni képes.

Nézzük, mit tehetsz akkor, ha az ejakulációja sokszor túl korán érkezik?

Technikák, amelyekkel te tudsz tenni az ügy érdekében, amelyekkel megállíthatod és kinyújthatod az időt:

 1. Ha érezteted a férfival, hogy mennyire jól érzed magad, mennyire örömet okoz a vele való érintkezés, akkor könnyebben képes meghosszabbítani a szex időtartamát.
 2. Figyelj oda, hogy véletlenül se alázd meg abban az esetben, ha nem jön össze neki. Ezzel csak a magad öröme alatt vágod a fát. Róla nem is szólva.
 3. Ne akarj közös orgazmust addig, ameddig a párod nem tudja szabályozni az ejakulációját. Ez egyébként sem fontos, mert nála és nálad is befeszülést okozhat. Ha összejön, azt tekintsétek ajándéknak. A szeretkezésnél a laza beleengedés az egyik alapvető állapot.
 4. Lassítsad, vagy állítsad le! Aktus közben jelezd, hogy azt szereted, ha lassabban csinálja, vagy néha leáll, és az is nagyon jól esik neked, ha kihúzza a péniszét, és csak pihentek egymás mellett, ölelve, simogatva egymást. Vigyázz, hogy ez idő alatt csak olyan helyen cirógasd, ami nem izgatja. Ilyenkor ő akár tovább is ingerelhet téged orálisan, vagy ujjakkal egészen az orgazmus közeléig. Amikor azonban közel érsz, hatoljon ismét beléd, és indulhat újra az aktus.
 5. Ki-be mozgás közben fontos, hogy ne mutass túlzott extázis közeli szenvedélyt, mert akkor elengedheti magát abban a hitben, hogy te már egy-két húzásra vagy és vele élvezel. Finoman éreztesd vele, hogy jól esik, amit csinál, de még nagyon távol vagy a csúcstól.
 6. Közösülés közben segíts neki abban, hogy mivel hozhatja egyre közelebb számodra a kielégülést. Maradt ugyanis két keze és a szája. Simogatás, szavak, lehelet, finom puszik a nyakra, vállra, mellekre. Ne irányítsd, hanem jelezd. Ne azt mondd, hogy ezt meg ezt csinálja, hanem amikor csinálja, akkor fejezd ki, hogy ez neked az egyik mindenek felett álló élvezet.
 7. Ha nagyon gyorsan szokott jönni a magömlése, akkor az előjáték alatt juttasd minél közelebb magad a csúcshoz. Minél közelebb érsz, annál inkább elég számára csak egy-két húzás ahhoz, hogy te előbb érj oda. Ez kezdetben nagyon jót tesz az önbecsülésének. Aztán persze ezzel az önbecsüléssel már képes lesz hosszabban is uralkodni a péniszén.
 8. Figyelj a figurákra. A NŐ KÓDJA című könyvemben sok olyan pózt találsz, amelyek tökéletesek arra, hogy a férfi ne kerüljön azonnal, vagy csak nagyon lassan orgazmus közeli állapotba, így maradjon neked is elég időd azt elérni.

Mi tegyél, amikor mégsem jön össze neki?

 • Ne kezdd el vigasztalni.
 • Dicsérni meg egyáltalán ne dicsérd meg, mert nem hiszi el.
 • Ne kezdj el tanácsokat adni, csak abban az esetben (ez nagyon csekély százalék), ha kéri.
 • A legjobb, ha úgy teszel, mintha semmi sem történt volna, és minden a legnagyobb rendben van.
 • Ha azonban ki szeretnél elégülni te is, akkor kezdj el maszturbálni, és kérd meg, hogy közben simogatással, puszikkal, szavakkal fokozza az izgalmadat a csúcsig.
 • Végül vedd rá, hogy olvassa el a NŐ KÓDJA című könyvet, amely segíthet számára ezt a problémát megoldani. 🙂

Ha egy férfi nem érzi magát férfinak, mert a szerelmi együttlét nem az elképzelése vagy a nő igénye szerint működik, akkor bűntudatot érez. Olyan erős bűntudatot, amit a nő vigasztalása sem képes feloldani.

Mivel úgysem hiszi el, hogy hibájával együtt is szeretetreméltó, ezért minden szeretetteljes megértés csak olaj nála a tűzre. Lényéből fakad a tökéletességre való törekvés. Génjei azt parancsolják, hogy újból és újból átélje a pozitív élményt, az eredményes szexualitást, azt, hogy ő a hím a javából, és ezáltal képes biztosítani kedvesének a kielégülés élményét.

Ha többet szeretnél érteni a férfiból és a lehetőségeidről egy párkapcsolatban, akkor vásárold meg a FÉRFI KÓDJA című könyvemet itt:

https://nyiroandras.hu/webaruhaz/

vagy jelentkezz a NŐK számára tartott 2 napos tanfolyamomra (ahol azt is megtanulhatod, hogyan tudsz segíteni az impotencia megszüntetésében) itt:

https://nyiroandras.hu/tanfolyamok/

és részt vehetsz egy vagy több előadásomon is:

https://nyiroandras.hu/eloadasok/

Várlak szeretettel!

Nyírő András