Barion Pixel
Magán konzultációk

BLOG

A nő egyik legidegesítőbb tulajdonsága

Talán a genetikailag belénk kódolt türelmetlenség teszi, de sok férfi nem érti, egy nő miért vacillál olyan sokat, mire megadja magát.

Egy érdekes párhuzammal talán sikerül segítenem azoknak az uraknak, akiket néha idegesít ez az ide-oda játék.

Gyermekkorunk hatása a párkapcsolatra

Már csecsemőkorban fontos és meghatározó szinte az egész életünkre az anya-gyermek kapcsolat.
Az egy, illetve másfél éves korig tartó szülői gondoskodás, odafigyelés később párkapcsolati kötődéseink alapprogramja is egyben. Társas viszonyainkban biztonságos, elkerülő illetve szorongó típussá válhatunk tőle.
Sok szülő azonban már ekkor nemek szerint más-más módon bánik gyermekével, és a csecsemő is más és másképpen viselkedik, nemétől függően…

Az alkohol hatása nőkre és férfiakra

Bár a hölgyek nem szívesen szeretik hallani, mégis régóta tény, hogy az alkohol sokkal gyorsabban hat rájuk, mint a férfiakra.

Ebből a tényből kifolyólag a Brit kormány…

Nyírő András párkapcsolat

Kell-e szerződés egy párkapcsolatban?

A legnagyobb feszültséget vagyunk képesek generálni magunkban, ha azt érezzük, hogy párunk nem veszi észre szükségleteinket, azt, hogy mire vágynánk hosszú távon vagy éppen az adott pillanatban.

Hogyan kérj bocsánatot a párodtól?

Fantasztikus, és egyszerűen el fogsz csodálkozni, hogy mennyire hatásos ez a módszer, mert párodat szinte azonnal megenyhíti, és így sokkal hamarabb megbocsájtja, amit tettél.

Apró trükk, hogy működjön a párkapcsolat

Milyen csodákra képes az, ha elkezdjük dicsérni a partnerünket?

Milyen fantasztikus változást hozhat ez a személyiségében, ha megtanuljuk, hogy ezt hogyan tudjuk a leghatásosabban alkalmazni nála?

Nézd meg a videót és megtudod.