Barion Pixel
Magán konzultációk

KÖNYVEK

Legyél magabiztos a párkeresésben, a párkapcsolatban, és magasabb szinten a szexualitásban

A FÉRFI KÓDJA

„A könyv tabuk nélkül, gyakorlatias stílusban mutatja be nők számára a férfiak világát, működését. Minden nőnek érdemes forgatnia, aki olyan férfi-női kapcsolatra vágyik, amelyben bizalommal, elköteleződve, békésen és szenvedéllyel élhet a társával.”
Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor

„Remek, hiánypótló mű! Méltó társa a szerző korábbi kötetének, A NŐ KÓDJÁ-nak. Látható – érezhető, hogy a könyv megírását alapos kutatómunka előzte meg, amely a biológiai működést bemutató részen kívül is tetten érhető. Csak ajánlani tudom minden Hölgynek, de Férfi-társaimnak is!” Dr. Sulya Bálint urológus

A NŐ KÓDJA (nem csak férfiaknak)

Hogyan ismerd meg, és bánj jól a NŐVEL? A könyv elsősorban a kapcsolatépítésben és az ezt követő szexualitásban segít, illetve világosítja fel a fiatal fiúkat, férfiakat, vagy ad segítséget a párkapcsolatban élők számára az egymáshoz való érzelmi, testi megértéshez. Mindezt gyakorlatias, modern formában teszi, honlap ajánlásokkal, valamint grafikákkal. Egy olyan kapcsolatépítési és SZEXUÁLIS FELVILÁGOSÍTÓ hiányt kíván pótolni, amelyet sajnos nem kaptak/kapnak meg a kívánt formában a mai fiatalok, férfiak.

Miért ajánlom nőknek is?

„Mert megismerteti a nőt saját testének, lelkének a működésével.”

HÁZASODJ MEG EGY ÉVEN BELÜL

Bevált, működő technikák nők részére a pártaláláshoz.

Dr. Janet Blair Page világhírű pszichológus könyve egy olyan sokat tesztelt és jól működő módszert ad a párkereső nők kezébe, amellyel képesek lesznek átvenni a szerelmi életük feletti irányítást, megtalálni, elköteleződésre bírni és megtartani életük szerelmét – mindezt 12 hónap, vagy akár ennél is rövidebb idő alatt! Az írónő, aki az USA egyik legismertebb párkapcsolati szakértője, összeírta az Emory Egyetemen tartott népszerű társkereső előadásainak a legjavát – amelyeket a CNN, a FOX, a Good Morning America és a The Early Show is szponzorált -, és lépésenként belefogalmazta ebbe az egyedülálló könyvbe. A szerző eddig több ezer nőnek és párnak segített megtalálni az igaz szerelmet – most pedig a magyar nőkön a sor!

Ingyenes szállítás 10 000 Ft felett

Azért, hogy a szállítási költség ne legyen akadály!

ELŐADÁSOK

Szex és pszichológia

Használj rögtön alkalmazható technikákat, hogy kialakítsd az érzelmi és intim bolgogságot a kapcsolatodban

Online és offline előadások, vitaestek, amelyek után alapjaiban fordul meg a hozzáállásod a másik nemhez, a párkereséséhez, a párkapcsolatokhoz.

Magán konzultációk

Hallagasd meg az előadást, utána kérdezz, ha úgy érzed, valami kimardt, vagy valamit nem értettél.